PRAVILNA zdrava ishrana 🔥

Kraljica pop muzike Madona zagazila je u 7. deceniju, a mnogi joj još uvek zavide na savršenoj liniji i odličnom izgledu. Pevačica celog života mnogo vežba i fizički je aktivna kako bi njeni nastupi izgledali spektakularno, a za njenu vitku liniju zadužen je poseban režim ishrane. Pevačicina dijeta napravljena je posebno za nju, a sastavio je njen lični trener i nutricionista.

Osnova ovog načina ishrane je pravilan unos nutrijenata i to 30:30:40 što predstavlja odnos masti, ugljenih hidrata i proteina, koje unesete u organizam tokom dana.

Drugi deo Madonine jedinstvene dijete sastoji se od jedenja šest malih obroka tokom dana umesto tri velika kao većina ljudi. Prema rečima njenog trenera ova navika je zapravo dobra za njene intenzivne treninge, jer joj pojačava metabolizam i održava energiju tokom dana.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

IZVOR: IG / madonna

Svako ko je video Madonu kako nastupa razumeće koliko je koreografija važan deo njenog performansa. Zbog toga mora da vežba 6 dana u nedelji da bi ostala u formi. Njeni treninzi su takođe prilično intenzivni.

Autor: redportal.rs

#ishrana

#madona

#tajna

#trening

#vežbe