Zamenio američki san srpskim 😏

Amerika je zabeležila preko 240.000 smrtnih slučajeva i skoro 10,4 miliona potvrđenih infekcija od početka pandemije. Tokom protekle nedelje imali su 120.000 slučajeva dnevno.

Epicentar zaraze u Americi je Njujork, čiji je gradonačelnik najavio da će javne škole od sutra biti zatvorene. Njujork post objavio je niz priča o njujorčanima koji su zamenili svoj život u Americi za život u Srbiji. Među njima je i jedan momak koji je želeo da pobegne od epidemije u Njujorku i doputuje u glavni grad Srbije.

Dejvis Ričardson smatra da ukoliko stanje u Americi nastavi da ide u istom smeru, misleći na karantin i socijalnu distancu, sve više ljudi iz Amerike će dolaziti u Beograd. On je izjavio da ga Beograd podseća na Vilijamsburg (okrug u Bruklinu), pre nekih 10 godina.

Beograd poseduje neku magičnu moć da vas izleči. Možete istraživati sakrivenu podzemnu tvrđavu, posmatrati tradicije koje se protežu vekovima unazad i da vodite smislene razgovore. Srbi su ponosan narod koji ne dozvoljava da pandemija utiče na njihovu sreću i uspeh - izjavio je Ričardson.

On je dodao da pored splavova i noćnih klubova voli da obilazi znamenitosti poput Hrama Svetog Save, Kalemegdanske tvrđave i Muzeja Nikole Tesle.

Živim u stanu koji ima pogled na ceo Beograd, a trošim upola manje nego u Njujorku. Ovde je sve jeftinije i nema restrikcija. Stalno srećem sjajne ljude s kojima posećujem odlične restorane i razgovaram o temama koje nisu samo političke - kaže Dejvis.

Mi mu želimo srećan i ispunjen život u Srbiji. 🤩 A vi možete da pogledate kako se jedan Rus preselio iz Londona u Srbiju, gde živi na planini i čuva ovce 😅:

Autor: nypost.com / redportal.rs