Neobičan proizvod se pojavio u ponudi na internetu

Da je internet probudio kreativnost mnogih od nas i da smo zahvaljujući njemu stekli uvid u dosta toga što ranije nismo mogli da znamo, nije neka novost. Međutim, mora se priznati da je takođe izrodio svakakve ideje koje i nisu baš naročito originalne ili nisu baš za neko divljenje.

U takav red će verovatno većina nas staviti i najnoviji adut umetnika koji se bavi dizajnom praktičnih stvari, izvesnog Mozbija koji ima i svoj sajt na kojem plasira svoje kreacije.

Foto: mosby.com/printscreen

Naime, lampa koju je nazvao Love In Light (Svetlo nadolazeće ljubavi?) je naišla na veliko interesovanje ljudi na mreži, rekli bismo, ne baš pozitivno usmereno. Doduše, Mozbi (kao i inače) ima ograničen broj ovakvih lampi za prodaju (svega 50) tako da pretpostavljamo da i ne mora da ima dobre recenzije za ideju, već je dovoljno da skrene pažnju, što je svakako uspeo.

Ako ste zaintresovani za ovu lampu, cena će biti skoro pa simbolična 😄 - svega 3.500 funti, odnosno 4.050 evra. 😲

Doduše, moramo da priznamo da iako ova cena, ovako "na prvu", deluje kao previsoka, moramo da imamo u vidu da mnogima upravo neka ovakva stvar fali u njjihovim domovima. A kao što je poznato od davnina, nedostatak ovakvih stvari dovodi do raznih problema u životima ljudi.

Pa ne bi Rimljani bezveze smislili čuvenu izreku Penis bonus, pax in domus, zar ne? 😄

IZVOR: YT / Monsby

Autor: redportal.rs

#lampa

#monsbi