Mladić podlegao posledicama uboda u srce

Policija ispituje da li je Ivana Trifunovića (22) ubio upravo drugar koji je bio uz njega dok je krvario i dozivao pomoć! Trifunović je preminuo nakon što je nekoliko sati nakon dočeka srpske Nove godine, uboden nožem u grudi na Novom Beogradu, nedaleko od zgrade u kojoj živi.

Ubijeni Ivan nije imao kriminalni dosije, a postoji sumnja da je motiv napada bila svađa koja se dogodila na žurki na kojoj je bio, a koju je on napustio oko 2 č. ujutru.

Foto: Pink.rs

Kako beogradski mediji nezvanično saznaju, osumnjičeni za ubistvo je navodno drugar koji je sa ranjenim Ivanom dozivao pomoć i vikao izdrži. Kada ga je ubo shvatio je šta je uradio i počeo paničnio da doziva pomoć i očajnički mu viče izdrži, izdrži.

- Na kameri se vidi kako otac silazi da vidi gde mu je sin. U tom momentu se vidi kako jedan mladić beži sa lica mesta. Međutim, nedugo zatim se vraća. On i otac Trifunovića ubacuju ga u automobil i voze u bolnicu. Kako saznaju mediji, ranjeni Ivan bio je živ na putu do bolnice, ali tada je iskrvario i preminuo - kaže izvor.

Lekari su pokušali da ga reanimiraju, ali, nažalost, nisu uspeli.

- Vratio se kući oko pola 3 Nešto kasnije zazvonio mu je telefon i on je izašao iz stana. Nakon nekog vremena našao sam ga na stazi, pored njega je bio njegov drug, držao ga je i vikao mu: "Izdrži!". Zajedno smo ga ubacili u automobil i prevezli u Urgentni centar - rekao je nesrećni otac, slomljen od bola i dodao da veruje da će policija utvrditi sve detalje tragedije jer on ne zna ko mu je i zašto ubio sina, na oko 500 metra od kućnog praga - rekao je otac.

Autor: Kurir/redportal.rs

#UBISTVO

#drug

#nož

#srce