Treneru Partizana prekipelo

Košarkaši Partizana već duže vreme ne igraju dobro, gube utakmice na 1 koš razlike i to od protivnika za koje se smatra da su autsajderi na terenu.

Crno-beli su nesigurnom igrom i lošom formom ugrozili borbu za plej-of u regionalnom takmičenju ABA lige.

Trener kluba iz Humske Sašo Filipovski imao je šta da kaže i to pred početak Top 16 faze Evrokupa u kojoj Partizan sutra dočekuje ekupu Trento. On je za klupsku televiziju BC Partizan TV dao izjavu da je krajnje vreme za reakciju:

- Ako smo od pravog materijala, reagovaćemo. Očekujem reakciju u odbrani, u napadu. Nema šta da se sakriva, to što smo izgubili od Borca nije dobro. Da li imamo izgovor? Nemamo, ali ne možemo da živimo od prošlosti. Imali smo sastanke, gledali utakmicu detalj po detalj, radili na osnovama igre na kojima smo pali i u odbrani i u napadu. Hoćeš-nećeš, moramo da okrenemo novi list i da se fokusiramo, jer igramo protiv Trenta.

Trener Partizana zatim je prokomentarisao ekipu Trenta, prvog protivnika u Top 16 fazi Evrokupa.

- Igrači Trenta igraju brzo, imaju pokretljive opcije na pozicijama 4 i 5. Imaju odlične šutere. Jesu nezgodna ekipa, ali spremamo se maksimalno i očekujem da odigramo na nivou, sa visokom borbenošću 40 minuta i da pokažemo ono što radimo u sali - poručio je Filipovski.

Kompletnu izjavu trenera Partizana pogledajte u videu ispod:

IZVOR: YT / BC Partizan TV

Autor: redportal.rs

#Trener

#filipovski

#kk partizan

#utakmica