Fudbaler Partizana uradio sjajnu stvar!

Da je koronavirus ostavio posledice na čitav svet, osećamo iz dana u dan u svim segmetnima života.

Najviše trpi turizam, ugostiteljstvo, sport. Utakmice se odigravaju, ali bez prisustva publike. Samim tim se karte ne kupuju i to ostavlja velike finansijske posledice po sve klubove.

Pare nisu problem, para nema. 💸

Kako nam se približava Nova godina i praznična euforija polako ulazi u svaki dom, svima fali novac. 🤔

Zato je jedan gest veziste Partizana ostavio sve bez teksta!

Kako situacija u sportu nije najsjajnija, posledice pandemije se osećaju i u redovima najjačih klubova. Prema pisanju Informera, fudbaler Partizana Miloš Jojić poklonio je po 150 evra za čak 55 radnika iz Sportskog centra Teleoptik. To znači da je izdvojio više od 8.000 evra.

Informer navodi da je ovaj potez toliko ganuo zaposlene na održavanju terena, kuvare, sobarice, portire i ostale da su pojedini zaplakali.

- Prvo bih želeo da se zahvalim svima vama, dragi novinari, koji ste objavili ovo vezano za moj gest prema zaposlenima u Sportskom centru Partizan - Teleoptik, iako moja namera nije bila da se to stavlja u prvi plan i objavljuje. Celu negativnu atmosferu oko korone sam hteo da razbijem ovim gestom, da bar malo ulepšam praznike ljudima koje poznajem više od 20 godina. Moram da napomenem da je ovo isključivo bilo po mom osećaju, vid zahvalnosti tim ljudima - rekao je Miloš Jojić, čovek velikog srca!

Razvijena empatija fudbalera Partizana nikoga nije ostavila ravnodušnim.

- Nije bilo nikakvih nesporazuma među nama igračima. Mi organizovano, skoro svake nedelje, odvajamo sredstva za razne humanitarne akcije, pa i za naše drage zaposlene u Zemunelu. Situacija u klubu je stabilna, plate ne kasne, zaista nema potrebe da se ovakav gest stavi u lošu konotaciju i time ne samo umanji, već stvori loša slika i atmosfera. Mi smo jedna porodica, jedna kuća i bilo da to radimo grupno ili pojedinačno, od srca je - dodao je Jojić.

Sve čestitke Milošu Jojiću na ovakvom potezu! Nadamo se da će ih biti više od strane drugih ljudi koji to mogu da priušte! 👏

pročitajte još

Partizan u problemu ⚽

Autor: redportal.rs

#Nova Godina

#fk partizan

#koronavirus

#milos jojic