Nanogicu je imao ranjeni mladić i to zbog presude vezane za neovlašćenu proizvodnju I stavljanje u promet opojnih droga

Viši sud u Negotinu odredio je zadržavanje do 30 dana meštaninu Donjeg Milanovca A. Đ.(50) jer je u svom gradu jednim ubodom u stomak ranio sugrađanina Boška A. (29).

Nakon saslušanja, okarakterisano je krivično delo koje je počinio i to kao teško ubistvo u pokušaju od koga je odustao!

- Na saslušanju, osumnjičeni A.Đ. je pokazao da se kaje. Objasnio je i odakle mu nož. Kako je ispričao, pre tri godine ga je u centru grada napao staford i on je tada kupio nož od koga se nije odvajao jer se, kako tvrdi, strahovito bojao ponovnog napada pasa. To je običan nož, doduše na rasklapanje, ali nije skakavac – saznaje Informer nezvanično od nadležnih

A. Đ. je izjavio i da je nožem krenuo na mladića sa namerom da ga ubije, ali je odmah odustao od te namere i nakon jednog uboda nožem napustio mesto napada.

- Iako su neki mediji objavili da je A. Đ. u vreme izvršenja dela nosio nanogicu, to nije istina. On jeste bio više puta u zatvoru zbog raznih krivičnih dela vezanih za krađu i narkotike, ali u prošlosti.

Nanogicu je imao ranjeni mladić i to zbog presude vezane za neovlašćenu proizvodnju I stavljanje u promet opojnih droga - saznaje se nezvanično.

Autor: Z. A.

#Viši sud u Negotinu

#nanogica

#pokušaj ubistva

#saslušanje