Roman američke autorke Ane Solomon

U petak, 4. marta, od 18 sati u knjižari Delfi SKC održaće se 85. Lagunin književni klub 📚📕. O romanu američke autorke Ane Solomon Knjiga o V. govoriće novinarka Aleksandra Đuričić.

Knjiga o V. prepliće živote 3 žene tokom 3 veka dok se njihove priče o seksualnosti, moći i želji konačno spajaju u današnjem vremenu.

Foto: Redportal.rs/Laguna

Godina 2016. Lili je majka i ćerka. I druga supruga. Možda i pisac? Ili je bila na dobrom putu da to postane pre nego što je rodila decu. Sada živi u iznajmljenom stanu u Bruklinu, uhvaćena ukoštac sa svojim seksualnim i intelektualnim željama koje zapostavlja dok ujedno nastoji da bude majka i supruga u trendu.

Sedamdesete godine XIX veka, Vašington. Vivijan Bar je na prvi pogled idealna supruga. Potpuno je posvećena ambicioznom mužu i njegovoj političkoj karijeri u usponu. No jedne noći suprug će od nje zatražiti veoma ponižavajuću uslugu. Njeno odbijanje poslušnosti zauvek će im izmeniti život.

Drevna Persija. Jestira živi u plemenu svog strica nedaleko od zidina carske palate. Mlada je i neustrašiva. Ali nesrećan splet okolnosti dovešće do toga da stric od nje zatraži da podnese žrtvu zarad njegovog boljitka.

Knjiga o V. Ane Solomon je na popustu od 30% do 4. marta u knjižarama Laguna i Delfi, na sajtu Laguna.rs i u Laguninom klubu čitalaca u Resavskoj 33.

Autor: redportal.rs

#Ana Solomon

#Knjiga o V.

#Laguna

#Lagunin književni klub

#bookish

#knjiga

#tribina