Lik kojeg tumači je veoma ambiciozan devojčurak sa milion problema

Gošća nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bila je glumica Maja Čampar, koja je govorila o svojoj ulozi Radice, ali i o iskustvima koje ima sa snimanja serije Složna braća - Nekst đenerejšn.

- Bio je raspisan regularno kasting na koji sam otišla. Kad sam videla natpis 'Složna braća' pitala sam se da li je to to, da li će se opet stvarno raditi nova sezona 'Složne braće' i koliko će to da bude odgovorno i da nosi težinu - rekla je Čampar.

Prema njenim rečima, njena Radica je jedan veoma ambiciozan devojčurak koji uvek nailazi na milion problema, a u stvaranju uloge bilo joj je najteže što je najnormalnija od svih likova.

Govoreći o zanatu, Maja je rekla da je najbolje kad se uči od najboljih.

- To jeste najbolje, ali i kad se malo krade od najboljih. Meni je bilo divno zato što su starije kolege, koje su bile tu sa nama, bile stvarno otvorenog uma sa svešću da smo mi mladi i da hoćemo da učimo od njih. To je baš bio timski rad i to mi je bilo baš drago, jer je ovo za mene veliko iskustvo jer mi je ovo prva velika uloga - naglasila je Čampar.

Kako sama kaže, ekipi se često dešavalo da je morala da prekine snimanje, jer prosto nisu mogli da prestanu da se smeju.

- Baš sam sad odgledala epizodu za koju se sećam da nisam mogla da se suzdržim, pa je kadar zbog mene morao da se ponavlja par puta, jer ja stvarno nisam mogla... Tako da je to bilo nekako najteže izdržati, da ostanemo tu, da se ne smejemo - objasnila je Maja u intervjuu.

Kada je budućnost u pitanju, Maja je rekla da bi rado glumila nekog ženskog narko-bosa, ali da se to sazna na kraju filma ili serije, ali da se ne radi o nekoj parodiji ili nečem sličnom.

Video: Tanjug/NZ

Autor: Tanjug

#Maja Čampar

#Složna braća – The Next Đeneration

#bilo je puno smeha

#složna braća

#snimanje