Umetnica govorila o seksu sa svojim 21 godinu mlađim dečkom

Svetski poznata umetnica Marina Abramović uvek je otvoreno govorila na sve teme koje sačinjavaju život, te njene izjave na temu seksa ne treba da začude, ali svakako da uvek izazovu puno pažnje u medijima.

Marina je nedavno govorila o menopauzi i seksu nakon nje, kao i o odnosu koji ima sa svojim dečkom, koji je čak 21 godinu mlađi od nje. 🔽

- Seks mi je veoma važan. Uvek je bio! Mnogi ljudi misle da posle menopauze ženama više nije do seksa. A za mene je seks, posle menopauze, postao još bolji, jer ne moraš da brineš o neželjenoj trudnoći. Sada imam dečka koji je mlađi od mene 21 godinu. I to je fantastično! Nemam apsolutno nikakav problem sa tim što sam seksualno veoma aktivna. To me čini srećnom. Seks vidim kao neophodnu životnu ravnotežu, uz dobru hranu, humor i radost spram života - izjavila je umetnica kako prenose Gardijan i Srpski Telegraf.

Umetnica je ovom prilikom govorila i o Ulaju, svojoj najvećoj ljubavi koja je preminula od karcinoma prošle godine, kao i o odluci da nema decu.

Foto: Printscreen YouTube/G Mazz

Autor: redportal.rs

#Marina Abramović

#deca

#dečko

#seks

#ulaj