Stiže Momak loš 🎶🎵🎤

Popularna pevačica i pobednica Zadruge 1 Kija Kockar nedavno je u emisiji IDJHOT Specijal govorila o planovima za karijeru i otkrila da već ima spreman duet sa DJ Šonetom i Foksom, a tekst za novu pesmu uradio je Vlada Matović.

Kako je Kija izjavila, nova pesma nosi ime Momak loš i uskoro će ugledati svetlost dana, a evo i kako je došlo do pomenute saradnje:

- Spojio nas je DJ Šone, to je njegov projekat. Pozvao me je da sarađujemo, a moja ideja je bila da to bude Foks. Nekako sam osetila tu njegovu energiju, da baš on treba da bude u ovoj pesmi, a on je rado prihvatio. Oni su već sarađivali, pa mi je to nekako prirodno došlo. Već smo snimili demo sinoć. Snimali smo baš do kasno i super je ispalo, ja sam jako zadovoljna i slušam je non-stop u kolima. Super je pesma, za klubove je. Ime pesme je Momak loš. Vlada Matović je pisao tekst pesme - otkrila je Kija svim gledaocima.

View this post on Instagram

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

IZVOR: IG / @kijakockar

Takođe, Kija je rekla i nešto više o svom odnosu sa Vladom Matovićem i otkrila da priželjkuje njegov povratak na scenu.

- Ja njega nikad nisam ni upoznala, ali čitala sam i dosta komentara kada je snimio nešto, a znam i privatno da se nećka da li da se vrati. Evo ja javno kažem, u ime naroda i celog regiona, da se vrati na scenu. Ne mora da radi sa mnom, ali što da ne, da li solo, sa nekim drugim u krajnjem slučaju sa mnom, što da ne. Mislim da smo mu čak poslali demo i da mi se svidelo i da sam ispunila njegova očekivanja. On je na sceni duže nego ja sigurno i ako je njegov tekst, nadam se da sam ja to iznela na pravi način - izjavila je Kija za IDJHOT Specijal.

Autor: redportal.rs

#Fox

#Vlada Matović

#kija kockar

#momak loš

#nova pesma