Trener crno-belih produžio je ugovor

Nedavno je u javnost dospela vest da će aktuelni trener Partizana Aleksandar Stanojević napustiti klub na kraju sezone usled umora i prezasićenosti. Ubrzo je stigao demant od trenera crno-belih, a danas je "pao" potpis novog ugovora kojim se produžava saradnja sa Stanojem do kraja sezone 2024. godine.

View this post on Instagram

A post shared by FK PARTIZAN (@partizanbelgrade)

IZVOR: IG / @partizanbelgrade

- Veliko je zadovoljstvo da smo se dogovorili o produžetku ugovora. Stvarno nije bilo teško. Postojale su razne spekulacije o tome da on odlazi na kraju sezone, međutim, Sale Stanojević je veliki Grobar i navijač Partizana. Dogovor o produžetku je trajao dva-tri minuta, njegova želja se nije dovodila u pitanje. Sada idemo ka cilju da osvojimo titulu i da nastavimo borbu u Evropi kao i da pokušamo da osvojimo Kup - rekao je Vazura.

Trener crno-belih istakao je:

- Produžili smo saradnju, idemo zajedno i nadam se da će sve biit kako treba. Presrećan sam, zadovoljan i dobro smo sarađivali do sada. Odmorio sam se, što je najvažnije. Uvek nešto radimo, ali daleko je to od onog kad ste u jeku sezone. Potpuno odmoran ulazim u ovaj deo sezone - rekao je Stanojević.

Autor: redportal.rs

#aleksandar stanojevic

#fudbal

#partizan

#ugovor