Trener crno-belih nezadovoljan je nakon propuštenih šansi svog tima

U nedelju uveče završen je 165. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde nerešenim rezultatom 1:1 i podelom bodova u 9. kolu Linglong Super lige Srbije.

Foto: redportal.rs/M.V.

Nakon meča šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević nije bio zadovoljan rezultatom, naročito nakon propuštenih šansi za uvećanje prednosti, koju je Partizan imao od 36. do 83. minuta, kada je večiti rival izjednačio.

- Ostaje žal za pobedom, jer smo imali većim delom utakmice vođstvo, mogli da ga i uvećamo u datom trenutku. Bili smo nespretni u završnici. Žao mi je kada ste u situaciji da kontrolišete i da vam se desi jedan takav gol koji su postigli u 2. poluvremenu. Ne mogu da budem zadovoljan, ali ovo je jedna teška bitka za šampiona, moramo da pokažemo karakter, da pokažemo da li smo sposobni da ostanemo u trci za titulu - počeo je Stanojević nakon meča.

Foto: redportal.rs/M.V.

Stanojević ističe da njegova ekipa u ovako velikim mečevima mora bolje u završnicama napada:

- Dajemo 4 gola po meču, ne možemo 8 da dajemo. Ali neke utakmice kao što je ova danas, morali smo situacije bolje da rešimo. Prija nam kad Rikardo sam završi akciju pa postigne evrogol, a ne prija nam kad Rikardo ne doda Nathu, nego završi sam, ako pričamo o toj jednoj situaciji. On je napadač, samo smo sada malo razočarani da smo imali utakmicu gotovu - zaključuje trener crno-belih.

Autor: redportal.rs

#aleksandar stanojevic

#crvena zvezda

#partizan

#veciti derbi