Komori pred istorijskim uspehom

Iako Crvena zvezda danas igra utakmicu Kupa Srbije, reprezentativna pauza je i dalje u toku, pa pojedini igrači neće biti na raspolaganju treneru Dejanu Stankoviću. Katai nije putovao u Mađarsku zbog povrede koja ne bi trebalo da brine navijače Zvezde jer je lakše prirode. Očekuje se da Katai bude spreman za derbi duel na Karađorđu narednog vikenda.

Ben je još uvek sa reprezentacijom, sa kojom je odigrao 2 utakmice protekle nedelje. Komorska Ostrva su zabeležila ozbiljno dobar rezultat u dvomeču sa Kenijom. Najpre su na gostovanju izborili 1:1, da bi juče na svom terenu pobedili rezultatom 2:1. U jučerašnjoj utakmici igrač Crvene zvezde i miljenik navijača Ben je bio strelac i asistent. Čini se da je dobru partiju iz čuvene utakmice u Salzburgu ponovio sa reprezentacijom. Koliko pobeda znači narodu sa Komorskih Ostrva, govori reakcija komentatora:

IZVOR: TW / @EttachkilaTN

Komorska Ostrva se nalaze u grupi G i posle 4 odigrane utakmice imaju 8 bodova i tako zauzimaju čelnu poziciju u grupi. Još 2 kola su ostala do kraja kvalifikacija, a Komorima je dovoljan bod u naredna 2 meča. I sve to pod uslovom da Kenija pobedi u oba naredna meča. Još uvek nije definitivno, ali Ben i reprezentacija Komora se nalaze na pola koraka od istorijskog plasmana Kupa afričkih nacija.

Autor: redportal.rs

#Afrika

#ben

#crvena zvezda

#fudbal

#komori

#salzburg