Finalista ZG vraćen sa granice

Nakon snimka Sadika Hasanovića, finaliste Zvezda Granda, kojim je šokirao celu javnost, pevača su dočekale neprijatne vesti.

Podsećamo, Sadik se fotografisao s Naserom Orićem, ali i pevao pesme o ubijanju Srba, a onda je poželeo da napravi muzičku karijeru baš iz Srbije.

Međutim, danas je doživeo iznenađenje. Naime, Hasanović je bio u Crnoj Gori te se uputio prema Srbiji, tačnije u Novi Pazar, da bi ga s granice vratili jer mu je zabranjen ulaz u Srbiju, kako kaže.

Kako je rekao Hasanović na granici su ga pretresali, iz automobila skidali tapaciring.

- Tek onda su mi rekli da imam zabranu ulaska u Srbiju. Niko mi nikad ranije to nije javio, niti mi je došla zvanična ta odluka, ni ništa. Dobio sam sada papir da sam vraćen s granice. Ljudi moji, prema informaciji koju sam ja dobio ta zabrana je doživotna – kazao je potreseni Hasanović.

Kako se navodi u odluci koji su mu službenici uručili na granici, razlog zbog kojeg mu je zabranjen ulazak u Srbiju jeste da "je utvrđeno da u vezi s ulaskom i boravkom stranaca na teritoriji Republike Srbije postoji negativna procena bezbednosnog rizika".

IZVOR: TW / @zoka5

Autor: redportal.rs

#Sadik Hasanović

#zabrana ulaska u Srbiju

#zvezda granda