Da li su u brak stupili biseksualka i bivši kriminalac?

Teodora Milošević, devojka koja je popularnost stekla na TikToku nakon videa u kome objašnjava kako biti bruh riba, a koja je svu pažnju na sebe skrenula tokom afere Baka Prase i maloletnice, bila je nevesta u sinoćnoj epizodi emisije Brak na neviđeno.

Naime, ona je letos iznela tvrdnje i poneki dokaz o tome da se jutjuber nabacuje maloletnicama i šalje im poruke neprimerenog sadržaja. Iznela je tvrdnje da influenser koristi svoj uticaj kako bi "spopadao i ucenjivao maloletne devojke za seksualne usluge". Ubola je pravo u metu, ali ovaj slučaj je brzo zaboravljen, iako je bio prilično aktuelan u medijima.

Na početku je rekla nešto malo više o sebi: - Ja sam orjentisana kao biseksualna osoba, mogu da kažem i da sam kvir. Takođe, definitivno imam atrakciju i prema muškarcima. Što se tiče moje umetnosti, mog likovnog izražaja, kada se lično izražavam, to su u principu boleštine, morbidne stvari.

Za nju je, prema timu koji je zadužen za sparivanje, savršen par bio Miloš, dečko sa margine društva. - Pljačkao sam menjačnice i prodavao sam drogu. Da ne dužim - rekao je mladoženja o sebi, što je bilo dovoljno da shvatimo da reč o opasnom tipu. 😎

IZVOR: TW / @tijanaubija

Kako je ova devojka bila u jeku afere sa Bakom bila jako propraćena na Tviteru, sinoć se emisija komentarisala uživo.

IZVOR: TW / @the_djeljana

IZVOR: TW / @_nikola7

Emisija je u nekim trenucima bila i edukativnog karaktera jer je mladoženja apelovao na sve da se ne bave kriminalom, jer to, kako on kaže, nije život. Kad-tad se završi u zatvoru, pa publika može nešto da nauči na njegovom primeru.

IZVOR: YT / Paparazzo Lov // DNK

Izgleda da ipak nisu bili jedno za drugo, jer mladoženja nije previše urban za mladu, a ona nije dovoljno lepa za njega??? Kako se sve odvijalo, pogledajte u videu iznad. Izgleda da njih dvoje ipak nisu bili match made in heaven. 🙄🙄

Autor: redportal.rs

#Brak na neviđeno

#bruh riba

#mlada

#mladoženja