On nije kriminalac!

Alen Sakić, sin pokojnog Sinana Sakića, bio je gost emisije Đir sa Memom, te je sa njim u razgovoru otkrio koliko mu fali drugar Rasta, pogotovu sada kada je izdao album prvenac, govorilo se i novim projektima, kao i o saradnji sa THCF.

Muzičar nije krio koliko mu prijatelj nedostaje. Kako kaže, prvih dana po Rastinom hapšenju uopšte se nije dobro osećao i sve vreme je čekao Rastu da mu se pridruži u studiju.

- Bilo mi je jako teško kad se sve to desilo. Navikao sam da sedim s njim, da radim. Tih prvih dana, pa kad uđem u studio, nisam se uopšte dobro osećao. Čekam da dođe, da krene da me zasmejava… Jednom je uzeo ključ na kvarno, ušunjao se u gluvu sobu i nije ga mrzelo da sa kapuljačom stoji 5 do 10 minuta, samo mu oči vire. Nisam gledao, gledao sam u telefon, nešto kezim se, sprdam se. Kad sam video ispod oka da se nešto pomera… A mrak mrkli u gluvoj sobi, on stoji i gleda me ispod kapuljače i ne mrda. Skočio sam metar i po sa stolice i krenuo da vrištim. Zaplakao je od smeha. Stojiš kao Babaroga, vrebaš me iz mraka, kao mačka oči mu sijaju u mraku - pričao je kroz smeh Sakić.

IZVOR: YT / AvazTV

Govorio je i o novoj pesmi pod nazivom Jugoslavija koja tek treba da izađe i da napravi bum na sceni: - To mi je jedna od omiljenih pesama sa albuma, mislim da će da napravi pometnjicu ozbiljnu.

Autor: redportal.rs

#Alen Sakić

#jugoslavija

#rasta

#Đir sa Memom