Spasio je preminuli sin

Žena iz Bihara (Indija) optužila je lokalnog okultistu da "je više puta" silovao u snu. Žena, koja je iz Auragabad oblasti grada Bihara, rastrojena je došla u policiju gde je prijavila muškarca za zločin.

Prema njenoj izjavi, ona je otišla još u januaru kod dotičnog okultiste da bi potražila lek za svog bolesnog sina. On joj je dao mantru (reč koju treba stalno i ritmično da ponavlja) i naložio joj kako i koji ritualni proces da obavlja. Međutim, njen sin je umro 15 dana kasnije pod nerazjašnjenim okolnostima.

Nakon smrti sina, ona se vratila nazad u hram kod njega, gde je zahtevala objašnjenje za sinovljevu iznenadnu smrt. Dok je bila u verbalnom obračunu sa njim, optužilaga je da je više puta pokušao da je siluje ali da je svaki put spasio njen preminuli sin.

Nakon toga ga je prijavila policiji, gde je dodala da se nakon toga stalno pojavljivao u njenim snovima i sliovao je više puta. Pošto je dobila prijavu, policija je morala da pozove na saslušanje okultistu koji je ubrzo pušten usled nedostatka dokaza.

Policija je kontaktirala rođake i širu porodicu žene, i zamolila da je smeste u mentalnu instituciju na posmatranje.

Autor: redportal.rs

#Bihar

#Indija

#Okultista

#optužba

#silovanje

#u snu