Optuženi muškarac izvršio samoubistvo

Kako Novosti nezvanično saznaju Danijela Štajnfeld je sa 13 godina optužila starijeg muškarca V. K. iz Ruskog Krstura za pokušaj silovanja. Posle ispitivanja, utvrđeno je da je Danijela izmislila priču. Nekoliko godina kasnije, optuženi muškarac izvršio je samoubistvo.

Do ovih informacija, ekipa Večernjih Novosti, došla je od osoba koje su svedočile Danijelinom odrastanju u Ruskom Krsturu.

Tvrdila je da se to desilo u njegovoj kući i da je uspela da mu pobegne. O ovom događaju Danijela je tada pričala mnogima u selu, pa tako i svojim drugarima iz osnovne škole, koji su se zabrinuli i odlučili da slučaj prijave školi. Nastavnici, pedagog i psiholog škole obavili su razgovore sa Danijelom i ispitali slučaj maloletne učenice koja je prijavila seksualno napastvovanje. Utvrdili da su da je Danijela izmislila celu priču. Zbog ovakvog ishoda, Danijelu su, njeni vršnjaci, počeli da ignorišu i izbegavaju. Kako je rečeno, muškarac kog je Danijela krajem 90-ih godina obeležila kao seksualnog zlostavljača i koji je bio 28 godina stariji od nje, nekoliko godina kasnije izvršio je samoubistvo.

V. K. iz Ruskog Krstura živeo je od 1956. do 2004. godine. Ako je ova priča iz Danijeline prošlosti u Ruskom Krsturu tačna, posle svega što pratimo od avgusta do danas o slučaju silovanja glumice, ne možemo da se ne zapitamo:

Autor: novosti.rs

#Branislav Lečić

#Danijela Štajnfeld

#Pokušaj silovanje