Klub Papučara nagrabusio od svojih žena 🤭

Dvadeset pasivnih muževa iz Skantropa u Engleskoj, kriju se od gneva svojih supruga. 🤭 Četiri godine zaredom uspeli su da sakriju svoj tajno osnovani klubčić papučara, što su hteli da proslave organizovanjem godišnje večere za članove kluba.

Ali njihova velika tajna odjednom je obelodanjena, jer je žena jednog od članova u njegovom sakou pronašla poziv na večeru!

Pomislivši svašta i duboko uvređena, odmah je sve saopštila komšinici, a ona pak u najvećem poverenju drugoj. Tako da su, koliko istog dana, sve supruge muževa iz kluba doznale za tajnu večeru. 😂

Sa druge strane, poptuno nesvesni smrtne opasnosti, muževi su nehajno i srećno se sakupili u krčmi gde ih je već čekao zvanični predsednik kluba - šef policije.

Taman kada je gozba počela, i da se ispijaju čaše - vrata su se uz tresak otvorila i kroz njih je umarširalo DVADESET SUPRUGA KOJE SU SVE UŠLE U POSEBNO SPREMLJENU TRPEZARIJU I SELE ZA STO. 😎

Raspoloženje muževa se, koliko u nanosekundi, iz veselja pretvorilo parastos. Dok su žene veselo ćaskale i gostile se za tajnom večerom Kluba papučara.

Foto: Facebook.com/Pisalo je u novinama

IZVOR: FB / Pisalo je u novinama

Autor: redportal.rs

#Cuckold

#Godišnja večera

#Klub mekušaca

#Mekušci

#Papučari

#Razbijena

#Tajna večera

#supružnici

#žene