Ovi zajednički elementi nas moraju ujediniti s partnerom ako želimo da imamo budućnost s njim

Koji je recept za uspešnu vezu? Pitanje koje se postavlja svim parovima i pitanje koje ste i sami sebi postavili. Šta radim pogrešno i moja veza se završava? Na šta treba da obratim pažnju ako želim da uspem? Nema tajni među ljubavnicima?

Tajne, u ovom smislu, ne postoje. Svaki par je jedinstven slučaj. Ali neka rezultat 43 ankete i 11.196 parova dođe da nam kažu da postoje ultimativne tajne koje garantuju srećnu vezu. Ovi zajednički elementi nas moraju ujediniti s partnerom ako želimo da imamo budućnost s njim. A ključno je imati oboje.

Foto: Unsplash.com

Posvećenost vezi: Važno je osećati da je vaš partner posvećen vama, ali ispostavilo se da je bitnije biti posvećen vezi. Smirenost i samopouzdanje su osigurani, ne mislite pesimistično i osećate da možete da prevaziđete sve poteškoće. Postoji obostrana predanost i niko ne namerava lako da se preda.

Seksualno zadovoljstvo: Iako mnogi tvrde da je dobar seks stvar prošlosti, parovi u ovom istraživanju imaju drugačiji pogled. To je jedan od najvažnijih delova i rezultat je vrlo dobre komunikacije.

Foto: Unsplash.com

Zadovoljstvo partnera: Osećaj da nudite radost i zadovoljstvo na svim nivoima, dovoljan je sam po sebi da se osećate samopouzdano i samopouzdano. Ako govorimo o seksu, morate da saopštite svoje potrebe. A kada se to iskreno dogodi, onda sve prođe u najboljem redu.

Raspravljate se ispravno: Ako vam je cilj da se nikada ne raspravite, promenite svoj cilj. Neizbežno je i često korisno. Važno je kako ćete završiti tu raspravu. Ako ste raspoloženi da pronađete rešenje problema i ako možete da komunicirate tokom sukoba. Niko se ne rađa znajući odgovore. Otkrivate ih polako ovakvim konstruktivnim razgovorima.

Autor: redportal.rs

#parovi

#seks

#veze