Ekipa Južnog vetra pokreće još jednu humanitarnu akciju

Sa društvenih mreža stiže ohrabrujuća vest!

Ekipa popularnog domaćeg filma i serije Južni vetar objavila je još jednu humanitarnu licitaciju, u cilju prikupljanja novčanih sredstava za decu kojoj je pomoć najpotrebnija.

Ovo je treća humanitarna akcija koju je ova ekipa organizovana, a o prethodnoj više možete pročitati u tekstu ispod:

Nakon dve uspešne licitacije i prikupljenih novčanih sredstava, na red je došla Maraševa jakna, koju je, kao glavni glumac u seriji, nosio Miloš Biković. Sredstva koja budu bila prikupljena od prodaje jakne, biće preusmerena za lečenje male Anđele Dimitrijević.

Početna cena jakne je 300 evra. Licitacija je objavljena na zvaničnom Instagram profilu filma Južni vetar.

- Budi u gasu pre svih! Sjajna prilika da osetiš drugi deo filma na svojoj koži i učiniš dobro delo. Licitiraj i osvoji Maraševu jaknu koju će svi ostali gledati u filmu Juzni Vetar 2:Ubrzanje, a ti grmeti u njoj na premijeri! - stoji u opisu objave.

View this post on Instagram

A post shared by Južni Vetar (@juznivetarfilm)

IZVOR: IG / @juznivetarfilm

U opisu su objašnjena i pravila učešća u licitaciji koja su vrlo jednostavna:

1. U komentarima napiši svoju ponudu.

2. Pošalji nam u DM skrinšot poruke koju si poslao za Anđelu Dimitrijević 347 na 3030, kao i svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona). VAŽNA NAPOMENA: Lični podaci će se koristiti isključivo u svrhu kontaktiranja pobednika i neće biti korišćeni u druge svrhe!

3. Licitacija traje do srede 13.1. do 20h.

4. Početna cena je 300 evra.

Ono što je izazvalo pozitivne reakcije je uključenje najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića u ovu humantarnu akciju. Đoković je objavio stori na Instagram profilu i napisao da bi njemu bolje stajala Maraševa janka. Đoković je za jaknu ponudio 2.000 evra.

Foto: Instagram.com/@djokernole

Kao što je najavljeno, licitacija traje do srede 13. januara u 20 časova.

Bravo za ovo humano delo!

Kako je najavljeno, drugi deo filma Južni vetar Ubrzanje, uskoro stiže u bioskope. Više o tome pročitajte u tekstu ispod:

Autor: redportal.rs

#juzni vetar

#licitacija

#milos bikovic

#novak djokovic

#ubrzanje