I to za "sitnu" sumu novca... 🤯

Otkako je počela pandemija, parovi postaju kreativni u svojim ceremonijama venčanja, od strimovanja na Zoomu do izgovaranja "volim te" na krovu svoje stambene zgrade. Ali budući mladenci sa ukusom za avanturu - i dubokim džepovima - sada imaju luksuzniji način da zaobiđu ograničenja putovanja i venčanja u doba kovida: venčanje privatnim avionom.

Foto: pexels.com

Američka kompanija Air Charter Service sada nudi pakete pod nazivom Venčanje na nebu, pružajući parovima priliku da ugoste svoje bračne brodove na jednom od svojih privatnih aviona, visine 30.000 stopa. 🤯🛫

Iako je čitava avantura u osnovi dvosatni let do nigde, počasni gosti mogu zatražiti da prelete mesta koja su im od značaja, a za sitnicu od 28.000 američkih dolara uključuje sedišta za 16 zvanica, šofera koji će odvesti par na i sa njihovog aerodroma po izboru, šampanjac, kanapei, personalizovane usluge venčanja za celokupnu svadbenu zabavu, cvetne aranžmane, prilagođena lista pesama i članove posade koji nezvanično preuzimaju ulogu oficira.

Uzimajući u obzir da je prosečni trošak venčanja u SAD prošle godine iznosio skoro ,34.000 američkih dolara, cena nije toliko šokantna (jer, uostalom, tu je i mlazno gorivo), ali to definitivno nije onakav svadbeni prijem koji biste obično dobili za tu istu sumu novca.

Foto: pexels.com

Foto: pexels.com

Ipak, postoji nešto jeftinija i prisnija opcija nazvana paketom - Samo nas dvoje, kojoj je početna cena 18.000 američkih dolara.

Foto: pexels.com

U svakom slučaju, vaš poseban dan zasigurno će biti nezaboravan - pogotovo ako u kupatilu kabine napravite stvari "skroz zvaničnim". 😉🥵🔥

Autor: redportal.rs

#privatni avion

#svadba

#venčanje