On je za intervju uoči meča obukao majicu posvećenu Dejanu Milojeviću

Sve je spremno za početak polufinalne serije na Zapadu, gde će Nikola Jokić sa svojim Denver Nagetsima igrati protiv Minesota Timbervulfsa na svom terenu s početkom od 01.00 u večeri između subote i nedelje.

Prema mnogima, ova serija je i "finale pre finala", s obzirom na to da su i Nagetsi, ali i Minesota pokazali mnogo, možda čak i najviše od svih ekipa ove sezone, te će dueli Jokića i Edvardsa biti ono što zanima čitavu NBA ligu.

Upravo je Nikola Jokić pričao o mladom Edvardsu.

- Edvards je neverovatan, opasan igrač. Talentovan košarkaš, može da radi sve i ima sve u svom arsenalu. Ima i saigrače da to podrže, čak je i zabavan kao osoba i nadam se da će nam svima biti zanimljivo - rekao je Jokić, a prenosi Telegraf.

IZVOR: X / HarrisonWind

Potom, osvrnuo se i na borbu ispod koša sa Rudijem Goberom.

- Nadam se da neće da počiste i nas, ha, ha. Kada je Tim Koneli uradio taj trejd (za Rudija Gobera) svi su mu se smejali i pitali se šta radi. Napravio je sjajan tim i zaslužuje poštovanje za to. Naravno, stručni štab omogućava da sve to radi i mogu da imaju odgovor na sve. Igranje u niskoj, visokoj postavi i nadam se da možemo da uradimo nešto u narednih četiri, ili više utakmica - istakao je centar Denvera.

IZVOR: X / HarrisonWind

Nikola je ovaj intervju davao i u posebnoj majici na kojoj je pisalo Brate, dok je u uglu imala incijale D.M. zbog nedavno preminulog srpskog trenera Dejana Milojevića.

Autor: Telegraf.rs