Žena sumnja da su njena braća i sestre zapravo suprugova deca 😓

Trudnica je emotivno progovorila o situaciji s kojom se trenutno suočava, optužujući sopstvenu majku da joj je uništila život razotkrivanjem 22-godišnje afere, prenosi N portal. 😓

Detaljno je opisala situaciju na Reditu, a njenu ispovest prenosimo u celosti.

Moji roditelji, tata (63) i mama (60), su u braku već 43 godine. Imam šestoro braće i sestara. S mojim mužem (39) sam od svoje 15. godine. Zatrudnela sam sa 17 godina i preselili smo se kod mojih roditelja. Rodila sam sada već 22-godišnju ćerku - započela je svoju ispovest.

Ipak, iako je njihov život delovao idilično, ubrzo je saznala grozote koje su se događale poslednjih 22 godine. 😵‍💫

Ceo svet mi se srušio na novogodišnjoj noći kada sam se ranije vratila s putovanja na koje sam išla s prijateljima. Ušla sam u spavaću sobu i zatekla mamu kako vodi ljubav s mojim mužem. Mama je vrištala na mene da izađem iz 'njihove' spavaće sobe, što me je još više potreslo.

Ispričala je. 😨

Tada je saznala da je njen muž bio u vezi s njenom majkom čak i pre nego što su se venčali. Prema rečima muža, njena mama ga je zavela kad su imali 18 godina i živeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene polne odnose barem jednom mesečno. Prema vremenskom okviru afere, nagađala je da su njena braća blizanci i najmlađa braća i sestre potencijalno deca njenog supruga. 🤔

Izračunala sam i bila užasnuta jer je to značilo da bi moja braća blizanci i najmlađi brat mogli da pripadaju mom suprugu.

Objasnila je. 👆🏼

Žena je srceparajuću istinu odlučila da otkrije i svom ocu, kojeg je ta vest slomila.

Nepotrebno je reći da smo čuli moju majku kako vrišti iz kuće kad joj se suprotstavio.

Ipak, žena tu nije stala - drama je razotkrivena i na porodičnom okupljanju u kući njene sestre. 😣

Rekla sam svojoj 22-godišnjoj ćerki da odvede svu decu u podrum i pusti film kako bih mogla pred svima da kažem šta su moj muž i majka tačno radili.

Ispričala je.

Ali, iako je deo porodice bio na njenoj strani, nisu svi podržali odluku da javno otkrije 22 godine dugu aferu. Troje najmlađih braće i sestara, kao i cela porodica, sada već bivšeg muža, i njegova sestra, smatrali su da je užasna osoba jer je to sa svima podelila. Otada je njena majka zbog skandala izgubila posao i uporno tvrdi da joj je ćerka time uništila ugled i život. Ali nije samo njen odnos s majkom ukaljan – postoje i planovi za razvod. 😫

Prezirem svog bivšeg muža, jer je bio u isto vreme u krevetu sa mnom i sa mojom majkom. Napravio je decu mojoj majci dok sam ja mislila kako je slatko što smo trudne u isto vreme. Ovo je uništilo moje poverenje u ljude i vernost.

Završila je, piše britanski San.

Autor: nportal.novosti.rs