Na društvenim mrežama nastavlja rat 😠

Nadežda Biljić nastavlja sukob sa porodicom Tome Panića. U toku dana Jasmina Panić je otkrila kakve probleme Nadeždina porodica ima sa pevačicom.

- Bili smo Slavica i ja u super odnosima. Sve mi je žena pričala šta oni preživljavaju pored nje u kući. Bile smo bliste. Ja razumem i Slavicu. Ona zna celu istinu, ona zna sve dobro i zna da sam od prvog dana bila za Nadeždu i Tomu. Slavica i ja smo posle tih poruka pričale. Ona je tada pila ne znam ni ja šta sve i da je čak nasrnula na majku. Bilo mi je stvarno teško. Žena je rekla da je policija i hitna pomoć u stanu. Ja koliko znam Slavica nije zvala policiju, nego Nadežda. Ja samo kažem ono što je meni rečeno. Mislim da je i Nadežda zvala hitnu i rekla da joj nije dobro. Da je posle i u bolnici pravila haos, da je tamo trebala da ostane duže, ali je izašla posle dva dana i da mora da bude pod nadzorom. To mi je rekla njena majka - otkrila je Tomina mama u emisiji Premijera - Vikend specijal.

Nadežda se potom oglasila i poručila je da će tužiti Tominu mamu zbog toga što je bez njene dozvole objavila sporne prepiske, a nešto kasnije se oglasila na Instagramu i uplakana je poslala poruku porodici Panić.

- Neka ti špijuni prenesu, Jasmina Panić i porodica Panić, oprostiću vam sve, ali mojih 48 kila i maločašnje suze mog oca vam nikada neću oprostiti. Platićete mi debelo za suze mog oca, ja vam se kunem Panići. Ovo je poslednja objava moja. Život ste mi zagorčali, još i lažete. Sram vas bilo! - poručila je Nadežda.

Autor: redportal.rs

#Nadežda Biljić

#Toma Panić

#ZADRUGA