Zola ubeđen da ga je Marija posvađala sa Miljanom i to namerno! U čuđenju sve ispričao Drvetu Mudrosti!

Lazar Čolić Zola je razgovarao sa Drvetom Mudrosti o odnosu sa Miljanom Kulić i situaciji koja se desila noćas izneđu Miljane i njega:

Sinoć je sve bilo super, do jednog momenta kada sam se okrenuo i video Mariju Kulić da trči. Iskreno bilo mi je to čudno, a onda sam video MIljanu kako se grli sa Bebicom, ja sam mislio da je zadatak, pa sam uhvatio nju za ruku, a posle sam čuo da su se njih dvoje poljubili. Bilo je mi poniženje to sve. Izlazim iz kazina i vidim da su njih dvoje krenuli na Rajsko, a njoj je neko rekoa kako sam ja imao nešto sa Anitom, gledao sam druge devojke, ali ništa više. Nakon toga mi je Anita prišla u pušionici rekla da ako je neke optuži da će ona napraviti haos. Meni ništa jasno nije bilo. Video sam Miljanu i njega kako su se mazili. Ja odem do čamca da odem do ostrva, a ona sklonila vesla, ali sam se ja snašao. Ona je mene molila da dođem posle po nju, ali ja ništa uradio nisam, maksimalno sam bio korektan, a u šoku sam zbog toga. - pričao je Zola.
Ja za ovo nisam kriv, nije mi jasno. Ja ništa uradio nisam. Ja sam mnoge grlio ali nju nisam, a ne zanima me Miljana više. ni gde je ni šta je. Samo se sećam Marije kako skače od sreće, a ni meni, ni Bebici ništa jasno nije. Ko zna šta je Marija njoj ispričala u apartmanu. Mene je sad sramota svega - dodao je Zola.
U kakvom su odnosu Miljana i Bebica? - upitalo je Drvo.
Ja ne znam, rekli su mi da su se ljubili. Ne znam čemu sam to zaslužio, ja sma joj sve bio i kuvar i čestačica. Neću ja njoj reći nijednmu ružnu reč, ali ovo nisam očekao.Ja sma drugi čovek, drugaliji sam, u šoku sam pogubljen sam totalno. VIdeći šta i kako će biti. Nisam ovo zaslužio, više sam ljut na Mariju nego na Miljanu, ko zna šta joj je rekla - dodao je Zola.

Autor: RedPortal