Makedonac pustio jezik po Ženi od Sultana 😁

Kako prenosi portal Mondo, pevač Adam Labunski je novi učesnik Zadruge, a na samom početku je želeo da se "pokaže" pričom da ga je nedavno muvala pevačica Tijana Milenković, ali da ju je on odbio. Makedonac tvrdi da ga je "žena od sultana" spopala na jednom splavu, a povodom te priče oglasila se i Tijana Em.

Kako je rekao Adam:

Jedva sam se spasao od Tijane. Muvala me je celu noć. Pričala mi je da joj se jako sviđam. Više puta je pokušala da me poljubi, ali ja nisam bio u tom fazonu. Slatka je devojka, ali sam joj rekao da sam zauzet i da nisam za avanture te vrste. Nije joj bilo svejedno, a kasnije mi je i sama rekla da je i ona zauzeta i da ima dečka, ali da nije srećna u vezi s njim i da je pred raskidom. Nisam joj dao povoda da pomisli bilo šta, baš je bila neprijatna situacija. Iznenadila me je da je toliko navalentna, ali su mi i drugi ljudi koji su bili s nama u društvu rekli da je ona takva kada joj se neko dopadne.

S druge strane, Tijana kaže da je priča potpuno izmišljena, te da je on želeo popularnost preko nje:

Iskreno se smejem na ovo. Kako da komentarišem dečka koji mi je tražio da mu pomognem da postane popularan pre Zadruge?

Adam se takmičio u Pinkovim zvezdama i u Zvezdama Granda, a njegov otac se u jednoj emisiji posvađao s Đorđem Davidom. Družio se i sa Zoricom Marković, s kojom je pred kamerama šetao za ruke kako bi privukao pažnju.

Autor: mondo.rs

#Adam Labunski

#Tijana Milenković

#muvanje

#zadruga 6

#žena od sultana