Pala mu u zagrljaj, evo kako uživaju

Zbližavanje bivše supruge Nenada Aleksića Ša, Ivane Aleksić i Vladimira Tomovića ne prestaje da se komenatriše, a sad su ponovo dospeli u žižu interesovanja javnosti, kako prenosi Pink.rs

Naime, Ša je nedavno ušao u Zadrugu, a Ivana je otputovala za Crnu Goru kod Tomovića. Sada je Vladimir na društvenoj mreži Instagram pokazao njihovu novu fotografiju iz Crne Gore, što je pokrenulo lavinu komentara.

Foto: Printscreen Instagram

Tomović ju je ovog puta odveo na Ostrog, a pozirali su zagrljeni. Ivana je objavila tu istu fotografiju, ali je dodala i emotikon u obliku srca.

Iako su se odavno razveli, Ša je koliko prošlog meseca opleo po Ivani.

Foto: Printscreen Instagram

- Mi smo mnogo pre rijalitija govorili o razvodu. Ja sam pogrešio što sam u rijalitiju svoj brak predstavio kao bajku i da je sve super. To je moja greška, ja sam idealizovao sve to i onda su me ljudi osudili baš zbog toga. Razočarala me je na svaki način, u svakom smislu. Jeste da je to što sam uradio ružno, ali onno što je ona meni uradila nije okej, to zna i moja porodica, jer sam se ja borio za sve to u životu, a težak život sam imao i ona zna kakav je bio moj život i onda je uradila to što je uradila, to nije ispravno. Ja ne bih mogao mirno da spavam da uzmem nekome nešto što mi ne pripada. Ja ne bih mirno spavao, a da li ona mirno spava, to ne znam - rekao je tada Ša.

Autor: M.K.

#Tomović

#ZADRUGA

#Ša