Na šta si ti ponosna, ispi*ao ti se po porodici

U toku emisije Gledanje snimaka puštena je svađa Dalile Dragojević i Filipa Cara u krevetu kada su se fizički obračunali. Voditelj Milan Miilošević je dao reč Dejanu Dragojeviću.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Ovaj snimak je baš uzrujao Dejana, te nije mogao da sakrije koliku mučninu mu je izazvalo samo gledanje snimka. U nekoliko navrata je rekao da Dalilu žali, da mu je muka kao i da bi je pljunuo s obzirom na to šta je sebi dozvolila.

- Ovo je osoba sa kojom sam ja bio. On tebi piša po faci. Nije mi relano da ti ovo trpiš. Ja to ne bih trpeo nikada. Sve što on njoj govori, mene pogodi jer je ona bila moja žena. Ja sam ponižen, ne zbog sebe, nego zbog nje. To je bolest, ne znam odakle hrabrosti da kaže takve reči - govorio je Dejan.

- Ej ja njoj ništa nisam rekao niti joj prilazio. Ona mene gleda, ne ja nju - vikao je Car.

- Ona je moja žena, ja to ne mogu da slušam. Ko je*e cedevitu vašu, se*em vam se. Filip je ovo napravio zbog ljubomore prema Kariću. On je lik koji svakoj ribi pravi dete, ne interesuje njega devojka. Ona mora da uzdigne Dejana, pogubila si se totalno. Ja neću zaboraviti, meni se želudac okrenuo kada sam video ono ponižavanje i vređanje - rekao je Dejan.

U nastavku pogledajte kompletan snimak Dejanovog monologa koji je rasplakao Dalilu kao nikada do sad.

IZVOR: YT / Zadruga Official

pročitajte još

Deniz onesvestila Sandru

Autor: redportal.rs

#Dejan Dragojević

#Filip Car

#dalila dragojević