Drama bračnog para Dragojević se nastavlja 😬

Dalila Dragojević se tokom noći nije simirvala i sve vreme je napadala svog supruga Dejana kako joj nameće grižu savesti svojim ponašanjem. Naime od kako je Dejan video ljubavni klip Dalile i Filipa Cara, on ne može da se smiri, pa često plače i ima izlive besa. Ona je Dejana optužila da glumi žrtvu i da pokušava da pokvari njenu novu vezu sa Carem.

Potom je otkrila da joj Dejan stavlja majicu na krevet, onu u kojoj je išla na vantelesnu oplodnju, kao i četiri limuna koji predstavljaju embrione. Ovaj potez nazvala je psihopatskim. Dalila je još jednom zamerila Dejanu da pokušava da joj pokvari sreću sa Carem, na šta se on nasmejao.

Foto: Telegraf.rs

- Neću da imam grižu savesti. Neka živi svoj život, kakve cigarete, počeo da puši. Rekao je da će da zapali cigaretu kad sazna da sam ja trudna. Sad je zapalio. Ja se kunem, iz dana u dan biću odvratnija prema njemu. Ne želim da imam rasprave sa Filipom. Koliko god bili mi ispadali neljudi, grešnici, verujte mi da u nama dođe muka. Prvi put je imao iskrenu reakciju, drugi put kad je video klipove isto. A ovo sad sve što se dešava je iskorišćavanje ovih ljudi. Kako mu nije žao Sandre Rešić, žena ne spava? Marko Đedović mu izigrava psihoterapeuta, Mensur mu je obezbeđenje privatno. Meni više neće biti potresno, ne zanima me Dejanova reakcija. Ja sam svoj život uništila, porodica verovatno nikad neće prihvatiti Filipa - rekla je Dalila.

- Ako sam ja spremna da to žrtvujem zbog Filipa, što bih ja sad nešto zbog Dejana? Ja ne bih njemu stajala na muku da nađe nekog drugog. Neka pati, ne zanima me. Nemam empatiju prema njemu. Ja sam sa njim bila u zoni komfora, ali sam mu uvek prebacivala stvari. Neću više ni da pričam za burmu, dopisivanja i šta sam nalazila u pretragu na Guglu. Svaki put mi se želudac prevrtao kad je krenuo ovde da nominuje, od Stanije pa na dalje... Meni su to bile mizerne, odvratne stvari - govorila je Dalila.

- Bez manipulacije i laži, fokusiraj se na sebe - odbrusio je Dragojević.

- Ne mogu očima da te gledam više, želim da budem srećna u novoj vezi, bez ustručavanja da li ćeš da razbiješ glavu - odbrusila je Dalila.

IZVOR: YT / Zadruga Official

U toku njihove rasprave, Filip Car je ustao da prokomentariše i tom prilikom otrkio da on izbegava da bude u kući sa Dalilom i da tu razmenjuju nežnosti:

- Maksimalno izbegavam kuću zaista, uvek sklanjam nas nešto sa strane. Mi smo se taj dan nešto zaneli i eto šta je bilo. Mogao je i on da se skloni sa strane da ona to ne gleda, ako smo već dobili tu reakciju mogao je bar da se iskontroliše - ustao je Car.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Dalila je nastavila da vređa svog supruga u nekoliko navrata, pa mu je čak i poručila da skine burmu jer pravi budalu od sebe. Dejan nije dozvolio sebi da burno reaguje, niti da vređa suprugu, pa joj je u nekoliko navrata rekao da je lepa.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: pink.rs

#ZADRUGA

#Zadruga 5

#dalila

#dejan