Otvorio dušu

Već nedeljama vlada potpuni haos u Beloj kući otkad su žena Dejana Dragojevića Dalila i Filip Car ozvaničili vezu. 😧

Dok se oni opušteno ljube gde god stignu, sve to gleda njen i dalje zakoniti muž. 😐

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je noćas u Šiša baru prevarenog muža, sa kojem je razgovarao o odnosu sa Dalilom Dragojević, kao i o njenoj vezi sa Filipom Carem.

- Ova nedelja mi je bila... Mogu samo par scena da se setim. Kad su bili klipove, moe rekacije... U šoku sam da se sve to dešava, ne mogu da verujem. Pogled mi sam ode na mesto gde ne treba. Osećam se lakše, a ustvari mi je teže. Lakše sam psihički, a u grudima mi tišti. Svestan sam svega što se dešava. Idem do frižidera oni se ljuba... Ona ustane i kao niko moju vezu neće komentarisati - započeo je Dejan.

Foto: Printscreen YouTube/Zadruga Official

Kakav je osećam videti suprugu sa kojom si pet godina, uđeš ovde izdešava se šta se izdešava i ti je vidiš kako se ljubi sa drugim muškarcem? - pitao je Darko Tanasijević.

- Bolest. Vidim nju, šta se dešava, pa onda vraćanje filma i njena izlaganja - rekao je Dejan.

Da li je dobila ono što nije imala u odnosu sa tobom, a falilo joj je? - pitao je Darko:

- Nije. Sinoć hoće da izađe, pa on... Došla je ovde da se bori, a sad hoće da ide. Najviše mrzim što našu budućnost posle nekoliko dana prepisuje sa drugim momkom. Ko si ti kad možeđ tako nešto da kažeđ? Ja sebi ne bih dao za pravo kad bi našao devjku da pričam, mora da proše određeno vreme. Kad sam čuo da je testirala mesec dana. Brani vezu, do juče branila brak. Ne mogu da pohvatim ni reči, ni dela. Sve to mi je mlako. Taj odnos je nikakv, kreću lanci i katanci. Ne vidim je kao robinju, ali vidim je kao amovi i povučeš levo i desno. Što bih branio nekom da priča? Ja sam imao pravo da imam poverenja u nju, on ima pravo da nema, s obzirom na odnos iz odnosa. Izašao sam iz kreveta, iako mi je teško. Neprijatna mi je situacija... Ne volim da se raspravljam sa njom, završilo bi se katastrofalno. Počinjem da se nerviram jer je posle svega bahata prema meni, nisam zaslužio - zaključio je Dragojević.

Ceo intervju pogledajte u nastavku:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: pink.rs

#Filip Car

#ZADRUGA

#dalila dragojevic

#dejan Dragojevic