Nataša Radan titulu Mistera dodelila OVOM zadrugaru! 🧐

U studiju emisije Pitam za druga Panda i Kendi ugostili su bivšu zadrugarku Natašu Radan, koju smo gledali u četvrtoj sezoni rijaliti programa Zadruga. Nataša je kazala kako ne prati pomno novu sezonu Zadruge i da joj se od novih ukućana niko posebno nije izdvojio. 🤷‍♂️

Foto: Printscreen RED TV

Kada je reč o emotivnom životu, Nataša je sa gledaocima RED TV-a otkrila da ima nekoga, ali da je situacija komplikovana, te nije želela detaljno da komentariše, mada, budite bez brige, novi momak je slobodan - nije oženjen, nije u vezi! 😁

U Beloj kući nedavno je održan izbor za Mis i Mistera, a titulu najzgodnijeg Nataša je dodelila Mensuru i kratko ga prokomentarisala. Kako je rekla, čula je da Mensura napolju nazivaju pedofilom zbog veze sa 17-godišnjom Milicom. Iako je ostala u super odnosima sa njim, kako je rekla, očekivala je mnogo više od njega.

Foto: Printscreen RED TV

Od ženskih ukućanki, Nataša je izdvojila Irmu i tom prilikom kazala kako joj se jako dopadaju njeni stavovi i mišljenje koje ima o Mensuru.

Zadrugu 4 obeležila je i veza koju su imali Anđelo i Nataša, koji se sada ne čuju i nemaju apsolutno nikakav odnos, kako je zadrugarka izjavila.

- Pokušavam da zaboravim sve što se ticalo njega - rekla je Nataša u emisiji.

Foto: Printscreen RED TV

Kako su Nataša Radan i Rialda veoma dobre drugarice, Panda i Kendi uspeli su da nagovore zadrugarku da otkrije razlog raskida Kenana i Rialde. Naime, Nataša je otkrila da se njihovi planovi i vreme nisu poklapali i da Rialda nije ni znala za raskid dok nije videla Kenanov stori, koji je on objavio bez ikakvog razgovora sa pevačicom! 🤷‍♂️

- Postoji nešto gde se oni ne poklapaju, ne poklapa im se vreme, ona radi, ima obaveze, on ima ceo dan na raspolaganju... Stvaraju im se svađe, rasprave, jednostavno ne ide - rekla je Nataša i dodala:

- I ona je bila u šoku kada je videla stori, ona se šokirala jer je mislila da će sesti sa njim i popričati, međutim to se desilo!

- Teško joj je - rekla je Nataša.

Foto: Printscreen RED TV

Autor: redportal.rs

#Nataša Radan

#ZADRUGA

#pitam za druga