Drugarice, prokletnice, šta učini ti.... 🤷‍♂️

U Zadrugu 5 u nedelju ušao je bivši dečko Maje Marinković Janjuš, ali i Filip Car za koga se sumnja da je aktuelni, a u prilog ovoj tvrdnji ide i video-snimak koji je Brendon tajno snimio i nedavno objavio na svom Jutjub kanalu, o čemu više možete čitati u tekstu ispod 🔽 :

Pored Majinih momaka ušle su i njene dobre drugarice Aleksandra Subotić i Marijana Zornjić koja se izgleda prihvatila posla čuvanja momaka svoje drugarice, pa je tako sa jednim legla u krevet, a sa drugim šetala držeći se za ruke. 🤨

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Official

Marijana je ležala u krevetu sa Filipom, a po držanju tela reklo bi se da su prešli prijateljsku granicu. Njih dvoje su nekoliko minuta ležali jedno do drugog nakon čega je Filip ustao iz kreveta.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Kada je reč o Janjušu, Marijana je šetala i držala se za njim za ruke, a sve pod velom prijateljstva. Janjuš je Marijani prijateljski uputio i nekoliko komplimenata. 😅

- Smršala si od prošle godine, baš si se promenila. Nikada zgodniju drugaricu nisam imao, prirodnu. Osim usana što si radila - rekao je Janjuš Marijani, kako piše Pink.rs.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs

#Car

#Marijana Zonjić

#Zadruga 5

#janjuš

#maja marinkovic