Pokrenuta priča da su bili zajedno 🤔

Sinoć je u Zadruzi 5 održan prvi Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem tokom koga je pokrenuta tema o navodnoj vezi između pevača Nikole Grujića i njegove svastike, takođe učesnice Zadruge 5, Viktorije Mitrović.

Naime, pevačica Aleksandra Čaprić otkrila je da čula priču u kojoj su Nikola i Viktorija navodno bili zajedno, što su oboje demantovali, ali Viktorija ne krije da je zbog nje jednom prilikom izbio haos između Nikole i njegove žene, odnosno njene sestre.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Official

Kako smo tokom njihovog razgovora saznali, Nikolina žena i Viktorija nisu rođene sestre, već sestre od tetke, ali već godinama nisu u dobrim odnosima i ne pričaju, kao ni njhove porodice, kako je sama Viktorija objasnila sinoć i dodala da Nikolu nije videla 2 godine do momenta ulaska u rijaliti.

Međutim, zadrugari su tokom polemisanja oko ove teme govorili kako su ih videli da se maze, te da su zajedno bili u karantinu.

- Nikola, zašto je tvoja žena ljubomorna na sestru od tetke? I zašto ti je ležala u krilu - pitao je Lepi Mića.

- Nije ona meni, nego njih dve - rekao je Nikola, kako piše Kurir.

- Jeste, gore u apartmanu u Šimanovcima - ubacili su se Sandra Čaprić i Dino Dizdarević.

- Jeste, ležala sam u krilu, jeste, ljubomorna mu je žena i to je to! Ja nemam problem da priznam, priznajem, ležala sam. Ona je zvala kad je čula da ja ulazim da se raspita za mene - poručila je VIktorija.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Official

- Ona je rekla: "Možda smo se j*bali, možda ne, vi zaključite da li smo?". Koga oni zezaju? Iznervirao sam se, idem na cigaretu - pobesneo je Fran Pujas.

Detalje možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs

#Nikola Grujić

#pevač

#svastika

#veza

#viktorija mitrović