Poznati rijaliti učesnici predstavljaju se lažnim imenima

Starlete i učesnice rijalitija promovišu se na društvenim mrežama i šou programima, ali sve to pod "lažnim" imenima. Naime, nekoliko njih ne otkriva javnosti svoja prava imena, već ih skraćuju ili menjanju. 🔽

Anu Korać javnost je upoznala tokom učešća u prvoj sezoni Zadruge i tada se predstavila kao Ana. Međutim, malo ko zna da je njeno pravo ime zapravo Aleksandra, kako piše Kurir. Takođe, ona je i na društvenim mrežama upisana kao Ana.

Foto: Instagram.com/@ana_korac

Za Maju Marinković malo ko bi posumnjao da ovo nije njeno ime iz lične karte. Ipak, uspela je da ostvari svoj cilj i da je javnost zapamti kao Maju, a ne kao Mariju, što je njeno pravo ime.

Foto: Printscreen YouTube/Zadruga Official

Jedna od najintrigantnijih učesnica finalne sezone Zadruge, Deniz Dejm ne prestaje da šokira javnost otkako je otkriveno da ulazi u rijaliti. Ona dolazi iz Slovenije i javnosti se predstavila pod ovim imenom i prezimenom. Ipak, kako piše u nekim od njenih biografija, njeno prezime je Ferk.

Foto: Printscreen Pink.rs/P. RADOSAVLJEVIĆ

Iako je u javnosti prisutan jako dugo, malo ko zna pravo ime Kristijana Golubovića. Naime, Golubović je rođen 1969. u Minhenu i pravo ime mu je Aleksandar, dok mu je srednje ime Kristijan, koje je, kako se priča, dobio po njegovoj sestri Kristini koja se rodila iste godine kao i on, samo u januaru.

Foto: Pink.rs/JELENA SIMONOVIĆ

Brendon je takođe prepoznatljivo ime iz rijalitija, a kada bi ga neko nazvao Branislav Radonić, mnogi se ne bi setili o kome je reč.

Foto: Privatna arhiva

Autor: Kurir / redportal.rs

#ime

#javnost

#pravo ime

#rijaliti