Taško: Ja gledam devojku u haljini sa nožem u rukama...

Tokom sinoćne emisije Narod pita jedan od gostiju bio je Marko Đedović, koji je tom prilikom govorio o prepisci u kojoj Tara navodno priznaje da ima tetovažu posvećenu bivšem dečku Mateji, o čemu više možete čitati u tekstu ispod, te da je jednog repera navodno proganjala i pravila mu scene na jednom od nastupa.

U pitanju je reper iz grupe 2Bona Taško, kog je Tara tokom Zadruge 3 nazivala prijateljem i pozivala ga da peva na njenom rođendanu, kako prenosi Pink.rs.

- Prošle godine sam dobio snimak od repera iz 2Bona, pričala je da je ona njega proganjala i da su se tako upoznali. Ima taj snimak, gde on govori da je ona histerisala i da je on bežao od nje - rekao je Marko Đedović.

Foto: Pink.rs/M. POPOVIĆ / P. RADOSAVLJEVIĆ

Pomenuti reper, gostovao je u jednoj emisiji, čiji deo u kojem govori o Tari Simov možete pogledati OVDE.

- Imao sam nastup i pre nego što sam izašao na binu ona je tražila da se slikamo, ulazi u bekstejdž: "Ćao, ja sam Tara, ja sam Taško". "Mnogo si mi sladak šta radiš večeras?", kažem: "Imam nastup i idem kući", ona je rekla videćemo za to. Odlazim u wc i slušam neko histeriše: "Ako mi ne dovete Taška u krevet, pobiću vas sve - prepričavao je reper i dodao:

- Ja gledam devojku u haljini sa nožem u rukama. Izašao sam iz bekstejdža i ušao u kola i gas kući.

Autor: redportal.rs

#Tara Simov

#proganjanje

#reper

#tasko