Poznati reper vodio devojku na Fontanu

Četvrta sezona najpoznatijeg rijaliti programa Zadruga je završena. Pobednik je Nadica Zeljković, majka pobednice Zadruge 1 Kristine Kockar.

Iako je završio na 15. mestu u finalnoj noći, Nenad Aleksić Ša ostaće upamćen kao čovek koji je u rijaliti kročio kao oženjen, a izašao kao razveden.

Ostao je bez žene, ali i bez devojke Tare zbog koje je prekinuo brak, ali je finalna noć donela nove momente. ✨

Tara i Ša su obnovili preko noći romansu, a poznati muzičar je u razgovoru sa novinarom Darkom Tanasijevićem otkrio da li je vodio Taru u svoj stan i šta joj zamera:

- Bitno da je Tara tu, da je sve u redu. Nisam Taru vodio na Fontanu, samo smo išli da jedemo, u stan nije išla. Mi smo posle superfinala otišli u stan gde ona stanuje trenutno. Bili smo danas i do mog drugara. Odstranio sam mnogo ljudi, sve one koji nisu bili pored mene, video sam neke stvari koje su mi jako bitne, sad sam siguran da ćemo uspeti, bila je uz mene. Odgledao sam sve njene storije, sve sam video. Zamerio sam joj to sa Mensurom, ona je meni zamerila odnos sa Paulom - govorio je Ša.

Reper je poručio roditeljima da mu se ne mešaju u vezu:

- Čuo sam se sa ocem i zamerio sam mu što se meša u moj život i što se oglašavao, nemaju pravo na to! Razgovaraću detaljnije sa njim sutra, ne mogu da me kude. Čuo sam da je Ivana na odmoru, ne želim to da joj kvarim - rekao je Ša.

Njemu se ubrzo pridružila i Tara, a ceo prilog pogledajte u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: pink.rs / redportal.rs

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov

#ZADRUGA