Ša uzvraća Jeleni

Sinoć je u Zadruzi bio pregled nedelje, Rialda je izabrala potrčke Filipa Cara i Milicu Kemez, a učesnici su saznali i koja 3 učesnika su najviše razočarali gledaoce.

Prema glasovima publike na trećem mestu je Bora Santana, na drugom mestu je Sanja Stanković, a najveće razočaranje gledaoca tj. prvo mesto zauzeo je Nenad Aleksić Ša. Prema komentarima zadrugara, ovo izgleda nije nikog iznenadilo pa ni samog Ša.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Pored Nadice, rezultate su prokomentarisale i Miljana i Jelena.

IZVOR: YT / Zadruga Official

IZVOR: YT / Zadruga Official

Nenadu izgleda Jelenini komentari nisu baš prijali, pa je raspravu za crnim stolom nastavio da komentariše u pušioni, a onda je ušla i Jelena koja je pokušala da ga smiri:

Polako, odmah su ti iskočile te vene.

A onda je Ša krenuo da uzvraća:

Šta tebe boli k*rac za moje vene? Ko si ti? Nazivaš ove ljude majmunima, da nas drže u kavezu, a ti si majmunica koja je došla među majmune.
- Kad sam ja rekla da su ovi ljudi majmuni? - upitala ga je Jelena.
- Rekla si majmuni se drže u kavezu, znači ako drže 10 meseci, ja sam majmun znači drže me sa majmunima. Ti si ove ljude indirektno oslovila majmunima. Ove ljude možeš da prevariš sa tvojim ponašanjem. Ja sam od tebe pobegao posle jednog ljubljenja. Pobegao, zato što znam kakva si - odgovorio je Ša.

Ni Jelena nije ostala dužna, pa ga udarila tamo gde najviše boli. 😅 Pogledajte 👇🏻:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs

#Nenad Aleksić Ša

#ZADRUGA

#zadrugari

#Ša