Glavna tema danas u Beloj kući - prostitucija

Tokom današnje emisije Gledanje snimaka u Beloj kući došlo je do sukoba između Jovane Tomić Matore i Mine Vrbaški, gde je Matora tvrdila da je Mina naoplju iskorištava. Međutim, tokom prepirke zadrugarke su došle to teme prostitucije.

Mina je otkrila da navodno ima katalog u kome se nalazi Sanja Stanković, te da svoje usluge, prema pomenutom katalogu, naplaćuje 400 evra.

- To je bilo posle onog klipa, kad izlazimo i tu su svi naši zajednički prijatelji, onda je dobro, a kad Matoroj treba nešto - rekla je Matora na šta se Mina nadovezala.

- Ja sam već rekla, Matora ima prava da ovako komentariše - počela je Mina.

- Nije ovo vezano za Sanju, ali ja sam ta kojoj se Mina poverovala od samog početka, a sada ni ne komuniciramo skoro. I onda je vidim da priča na klipu. Pa, hoćemo li biti drugari ili ne? Ja sumnjam u njeno prijateljstvo prema meni sada - istakla je Matora.

- Ja Matoru zaista volim, baš nju volim, krivo mi je što tako vidi sve, sad smo tu za stolom i opet pričamo - nastavila je Mina.

- Ona nije nikakav prijatelj sa Sanjom, Mina je meni skoro rekla da je pustim i da zna šta radi, kako će mi proslediti katalog gde se Sanja jebe za 400 evra - ubacio se Marko Đedović.

- Nisam rekla da to tvrdim da je tako, ali da ja to imam - istina je - potvrdila je Mina.

- Meni je Mina rekla i ime i sve - dodala je Matora.

- Ja sam napolju provodila vreme sa Matorinim i mojim zajedničkim prijateljima, oni su tražili da stanem na njenu stranu, jer ju je Sanja konstantno napadala, spominjala je Sanja ovde nekog dečka naše drugarice, ja sam dobila... ne znam da li je pravo ili ne. U tom katalogu se nalazi i njena drugarica - otkrila je Mina, prenosi Pink.rs.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs

#Mina Vrbaški

#Sanja Stanković

#Zadruga 4

#jovana tomić matora

#katalog

#prostitucija