Evo šta će reperova supruga tražiti od imovine 🧐

Rijaliti učesnik Nenad Aleskić Ša trebao bi tokom današnjeg dana da se nađe na sudu sa svojom suprugom Ivanom Aleksić povodom razvoda braka, kako pišu mediji. Ivana je pre nekoliko dana reperu poslala papire za razvod, o čemu više možete pročitati u tekstu ispod:

- Nenad izlazi iz Bele kuće da se suoči s Ivanom na sudu. To je trebalo da se desi još u sredu, ali je pomereno za ponedeljak. Njih dvoje će konačno da se nađu oči u oči pred zakonom i da pokušaju sporazumno da se razvedu – rekao je izvor blizak paru.

- Mnogo se polemisalo oko toga da će Ivana reperu sve da uzme, a i on sam je kukao u rijalitiju da se plaši da će supruga da mu potroši sve pare s računa. Međutim, istina je da nju ne zanimaju njegove pare, koje ceo život skuplja na računu i ima pozamašnu sumu. Trenutno je zanima samo salon, koji je dobila od Nenada u braku, ali koji sama vodi i zarađuje od njega. Verovatno će na sudu doći do ravnopravne podele imovine, ako se slože oko sporazumnog razvoda, ali ono na čemu će Ivana sigurno insistirati je stan na Fontani, u kome su zajedno živeli i iz kog se nedavno iselila – tvrdi sagovornik Srpskog telegrafa, piše Objektiv.rs.

Foto: Pink.rs

Autor: redportal.rs

#Ivana aleksic

#Razvod

#Zadruga4

#Ša