Bivši zadrugar otkrio da mu je Tara slala poruke 🤔😳

Ana Radulović i Ivana Šopić u večerašnjoj emisiji Pitam za druga ugostile su bivšeg zadrugara Davida Dragojevića koji se nakon raskida sa Anom Korać donekle povukao iz medija. Kako je rekao, trenutno živi u Novom Sadu i radi ono što voli.

Foto: Printscreen RED TV

Kako je Kristina Spalević takođe iz Novog Sada, voditeljke su upitale Davida da otkrije šta se o Kristini priča po gradu. 😁 Međutim, David ne prati gradske tračeve, ali je izjavio da Kristinu poznaju njegovi poznanici, koji su pevači. Kako je rekao, Kristina je sarađivala sa njima, ali za nju nije čuo nijednu lepu reč!

IZVOR: YT / Zadruga Official

Kada je u pitanju komentarisanje ljubavnih parova u Zadruzi, David je otvoreno rekao da po njegovom mišljenju Rialda i Kenan nisu skladan par, jer je on previše miran, dok je ona jako impulsivna. Maja i Janjuš u kući samo ispoljavaju požudu, a od ljubavi tu nema ništa. Kako kaže, nakon izlaska iz Zadruge mnogi se neće ni poznavati. Dok Milica Kemez poput energetskog vampira isisava svu pozitivnu energiju iz Bore.

David je opširno komentarisao i odnos Tare i Ša, i tom prilikom rekao da je reper izgubio kompas, a da se u sličnoj situaciji mogao naći i tokom Zadruge 2 da Ivana nije ušla u Belu kuću. Takođe, bivši zadrugar otkrio je da mu je Tara napolju poslala pregršt poruka, ali da on ni na jednu nije želeo da odgovori.

IZVOR: YT / Zadruga Official

U Zadruzi 4 izdvojio je događaj koji mu se nije nimalo svideo, a reč je o Miljaninom šišanju na ćelavo. Naime, David je zamerio Ermini jer je pomogla Miljani da se ošiša, a nije je sprečila u tome.

Autor: redportal.rs

#David Dragojević

#ZADRUGA

#pitam za druga

#red tv