Bivša zadrugarka temeljno iskomentarisala sve aktuelne događaje u Beloj kući 😎😅

U večerašnjoj emisiji Pitam za druga Ana Radulović i Kendi ugostili su sada već bivšu zadrugarku Moniku Horvat, koja je Zadrugu 4 napustila u nedelju. Kako je otkrila na samom startu, odlično se oseća iako je malo spavala za dan i po, koliko je napolju.

Takođe, Monika je otkrila da nije stigla da pogleda snimke iz Zadruge, ali je, bez obzira na to, bila i više nego iscrpna kada je razgovor o aktuelnim temama u Beloj kući u pitanju.

Foto: Printscreen RED TV

Monika je tokom emisije otkrila da o Kristijanu nema loše mišljenje, iako joj je u Zadruzi 4 uputio teške reči. Kako kaže, on ima kratak fitilj i brzo plane, često kaže nešto u afektu, zbog čega mu ne zamera toliko, i smatra da će ostati u dobrim odnosima i kada on izađe iz rijalitija, jer su se veoma lepo rastali u nedelju.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Bivša zadrugarka rekla je da je zadovoljna svojim učešćem i da smatra da nikome ništa loše nije uradila, iako su je u Zadruzi uveravali u suprotno, ona se na napade samo branila, kako je objasnila.

Kako se družila sa Carem i Čorbom, samim tim je znala kakav je zaista njhov odnos prema nekim devojkama, pa je tako Monika tokom emisije otkrila da smatra da je Čorba najviše od svih devojaka u rijalitiju zagrejan za Teodoru, dok za Cara misli da će se 100 odsto pomiriti sa Minom. S obirom na to da su Mina i Fran nedavno raskinulu, pomirenje bi moglo da se desi i brže nego što se očekuje.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Takođe, Monika misli da Paula i Car neće biti zajedno jer je sigurna da on nije Paulin tip.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Kada je reč o odnosu Tare i Ša, Monika ih je isprva podržala i savetovala im da sada kada su već zajedno nastave i izguraju do kraja, međutim, kada je Tara počela da je vređa sklonila se od njih. Takođe, Monika misli da veza između njih ne može opstati i da je Ša tek sada video šta je izgubio i zbog koga.

- Ne može to opstati nema šanse. Ja mislim da su oni bolesni, da nisu normalni i da je Ša, nažalost, takav postao zbog nje - izjavila je bivša zadrugrka u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Kao najlošije osobe u Zadruzi Monika je izdvojila Matoru, Đedovića i Sandru Rešić, dok je kao dobre osobe nabrojala Cara, Čorbu, Mišela...

Autor: redportal.rs

#ZADRUGA

#monika horvat

#pitam za druga

#red tv