Zadrugar bio vidno šokiran 😏

Nakon spekulacija da su bivši zadrugar Vladimir Tomović i još uvek zakonita žena Nenada Aleskića Ša Ivana u vezi, Milan Milošević tokom sinoćne emisije Pitanja gledalaca postavio je reperu pitanje u vezi sa tim.

- Kako bi reagovao da saznaš da je tvoja supruga u vezi sa nekim, na primer sa Tomovićem - upitao je Milan, nakon čega je Ša iznenadio odgovorom.

- To bi bilo pakleno, ubilo bi me, užasno pitanje i užas bi bilo! Ne pitam se ja o njenom životu, ali to bi bilo baš, na sve ovo, bam! Možda i jesam zaslužio, direktno osoba sa kojom sam se svađao! Smorilo bi me, saseklo bi me, bilo bi mi užasno, užasno bih se osećao - rekao je Ša.

- Đedović je rekao da je to sasvim očekivano od njega - prokomentarisao je voditelj.

Foto: Instagram.com/@nenadaleksicsha

- On je prošle godine prvo kontaktirao Zilhu, hotovali, čuo sam da su se dopisivali, znam ja, evo i Nataša. Prva osoba kojoj se Vladimir obratio je bila ona! Što nisu rekli sa Esadom Plavim - rekao je Đedović.

- Tomović je mene izbacivao iz takta kada je Tara u pitanju - dodao je reper.

- Sad je mogao da odgovori da može da bira šta hoće, ali je odgovorio da je to Tomović, on voli svoju ženu, ovo je iz blejive nastalo! Ša, mogao si da odgovoriš... Meni se sviđa što si tako odreagovao, da je još voliš - ubacila se Nadica.

- Nadice, da li je ovo neko video? Meni je stalo do devojke sa kojom sam! Tara uvek tumači na svoj način - uzvratio je Ša.

- Ja bih se složila sa Nadicom, da li su to neke moje sumnje, ali ne da je Tomović, nego bilo ko da je u pitanju On je krenuo svojim putem, njegova supruga nije ovo očekivala da će uraditi - rekla je Tara, piše Pink.rs.

Raspravu povodom ove teme možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs

#Tomovic

#Zadruga 4

#ivana

#tara

#Ša