Iskren je bio Vladimir povodom svog izbora

Vladimir Tomović je podigao veliku medijsku prašinu zbog niza komplimenata koje je uputio na račun Ivane Aleksić, još uvek zakonite supruge Nenada Aleksića Ša, a na koje je ona uzvratila istom merom.

Ipak, nekadašnji zadrugar je brzo demantovao nagađanja da među njima postoji nešto više od prijateljstva, a ubrzo se našao na meti pratilaca na društvenih mrežama zbog teme koja uključuje muško-ženske odnose. Naime, jedan od njih ga je upitao kako je moguće da govori da voli poštene devojke, a na Instagramu prati sve neke golotinje.

- E, ovo pitanje je pobedilo. Kao prvo, ko kaže da devojka koja pokazuje svoje atribute nije poštena? Drugo, brate, volim pogledati lepo žensko koje nije u skafanderu već u kupaćem više nego 'leba jesti - objasnio je Vladimir, a prenosi pulsonline.rs.

- I treće, ja tražim golo**u i poštenu! Dobar dan vam želim i ne dozvolite da vam kiša pokvari početak nedelje - zaključio je u svom maniru Tomović.

Interesantno je da Vladimir govori o tome da je moguće da žena može da pokaže svoje telo, a da bude poštena, što se često osuđuje kao da nije moguće. Podsetimo se da su još stari Grci veoma poštovali golotinju kod žena i iskazivali je kroz sklupturska dela.

Foto: Instagram.com/vladedlije

Autor: pulsonline.rs

#Ivana aleksic

#Vladimir Tomović

#ZADRUGA