Olivera: Kristijan je neko ko jako poŔtuje svoju suprugu i porodicu

Panda i Kendi u večeraÅ”njoj emisiji Pitam za druga spremili su iznenađenje za gledaoce RED TV-a i sve ljubitelje Zadruge koji pomno prate svaki korak zadrugara. Nime, oni su tokom emisije uključili preko video poziva kumu Kristijana Golubovića Oliveru Marković, koja je rekla neÅ”to viÅ”e o poljupcu Kikija i Kristine, koji smo imali priliku da vidimo na žurci u utorak uveče.

Foto: Printscreen RED TV

Na pitanje voditelja da li je gledala žurku i videla poljubac Kristijana i Kristine Olivera je otkrila da nije uspela da isprati Ŕta se deŔavalo i da pomenuti poljubac nije videla, pa pored toga izjavila da ne veruje da se on dogodio.

Foto: Printscreen YouTube/Zadruga Official

Kristijan je neko ko jako poŔtuje svoju suprugu i porodicu, a odnos sa Kristinom može biti samo zezanje i rijaliti, prokomentarisala je Olivera i potom izdvojila prave Kristijanove prijatelje u rijalitiju.

Naime, Olivera je otkrila da joj je Kristijan jednom prilikom otkrio da ne zna kako bi u rijalitiju izdržao bez Čorbe, jer se jako vezao za njega. Pored Čorbe, Kristijanova kuma izdvojila je i MiÅ”ela, Matoru, kao i Draganu, za koju smatra da je jako draga zadrugaru.

Kristijan je jedno veliko dete u duŔi, rekla je Olivera.

Autor: redportal.rs

#Kristijan Golubović

#Kristina Spalević

#olivera marković

#pitam za druga

#red tv