Tokom žurke između Kristijana i Kristine pao poljubac

U utorak tokom žurke desilo se ono što niko nije očekivao - pao je prvi poljubac između Kristijana Golubovića i nove učesnice Zadruge Kristine Spalević, a više o ovoj temi možete pročitati u tekstu ispod:

U Beloj kući tokom emisije Pitanja gledalaca Milan Milošević razgovarao je sa Kristijanom Golubovićem o bliskosti koja se pojavila između Kristine i njega.

- Da li ti se sviđa Kristina, proveli ste lepu noć u rehabu - glasilo je pitanje voditelja, na šta je Kiki odgovorio sledeće:

- Ja sam se više tripovao da sa mnom nije Brendon! Kada sam pijan, trne mi lice, sva bića mi postaju pile i hoću da otkinem batak i izbegavam da popijem. Supruga mi uvek kaže da ne pijem, jer sve žene postaju ona, mi smo bili valjda u izolaciji, hteo sam da zezam Čorbu i Maju. Maja je bila mrzovoljna prvi put, ne sećam se da li sam nju i njega ljubio, pa smo ušli da pozdravimo Janjuša, ali on tu nije bio, ja sam legao malo, ne znam, čuo sam da si se drao da neko hrče, to je ona hrkala, video sam da je ona, pa sam se sklonio, video sam da je ruka na njenoj butini, video sam da je glatko, ali mnogo tvrdo i istripujem se da je - pravdao se Kristijan, piše Pink.rs.

- Sve je rekao, družimo se, prija mi energija, očigledno, treniramo zajedno, kuvamo, kockamo zajedno. Ja u životu, tako i ovde, ograničim broj ljudi, čim sam došla, moj prvi intervju je bio o njemu - izjavila je Kristina što možete pogledati u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs

#Kristijan Golubović

#Kristina Spalević

#Zadruga 4

#poljubac