Bivša zadrugarka na strani Maje Marinković

Panda i Kendi u večerašnjoj emisiji Pitam za druga ugostili su bivšu zadrugarku Jelenu Pešić koja je tokom emisije bez dlake na jeziku komentarisala zbivanja u Beloj kući, ali i otkrila za koga bi se pre udala: Janjuša ili Cara? 😎

Foto: Printscreen RED TV

Tokom emisije Jelena Pešić prokomentarisala je trenutno najturbulentniji odnos u Zadruzi, odnosno vezu Maje, Janjuša i Aleks.

Iako je sa Majom ostala u dobrim odnosima i nakon Zadruge, Jelena ne podržava njeno trenutno ponašanje, ali je opet na neki način razume, jer je zaljubljena i dobar je čovek. Janjuš Maji često ispod pokrivača priča jedno, dok radi drugo, i to Maju nervira, objasnila je bivša zadrugarka.

Po mišljenju Jelene Pešić Maja je ta koja je nosila svadbu, dok joj je Aleks neinteresantna sa Janjušem. Aleks je malo pogubljena, a stiče se utisak da ona doslovno trči za Janjušem, istakla je Jelena tokom emisije.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Kada je reč o privatnom životu, Jelena Pešić otkrila je gledaocima RED TV-a da je zaljubljena i da ima nekoga ko je jako voli, ali ništa više o svom izabraniku nije želela da otkriva. Kako kaže, kada bude sigurna da je to to, sve će javno otkriti.

Na Pandino pitanje:

-Da li bi se pre udala za Janjuša ili Cara - bivša zadrugarka otkrila je da bi pre izabrala Cara!

Foto: Printscreen RED TV

Autor: redportal.rs

#Zadruga4

#jelena pešić

#pitam za druga

#red tv