Bivši zadrugar otkrio sve o odnosu sa Miljanom i rekao da čeka Anju da izađe iz rijalitija 😎

U večerašnjoj emisiji Pitam za druga Panda i Kendi ugostili su takmičara koji je bio možda i najveće iznenađenje u Zadruzi 4 Danijela Višića. Bivši zadrugar tokom emisije komentarisao je svoj odnos sa Miljanom Kulić i otkrio sve o odnosu sa Anjom.

Foto: Printscreen RED TV

Naime, Danijel je gledaocima RED TV-a otkrio da se sa Anjom muvao dok je bio u Beloj kući. Kako je rekao, Anja mu je govorila da će sa Cveletom raskinuti čim izađe iz rijalitija, zbog čega je sada čeka.

- Da li ti se više sviđa Anja uživo ili Anja sa Instagrama - glasilo je Pandino pitanje na šta je Danijel odgovorio:

- Anja sa Instagrama. 😅

IZVOR: YT / Zadruga Official

Kada je reč o Miljani Kulić i vezi koju su imali, Danijel je objasnio da je sa njom želeo samo da bude drug, na šta je ona i pristala, ali pod uslovom da sa njim pravi ljubomornim Zolu. Međutim, znajući Miljanu, desila se nepredviđena situacija. U trenucima se jedva branio od nje, a kako kaže, roditelji nisu želeli da mu otvore vrata kuće zbog veze sa njom.

Na Pandino pitanje:

- Kako se Miljana ljubi - Danijel je rekao jako loše i poljubac sa njom opisao kao centrifugu na maks.

Foto: Printscreen RED TV

Danijel je tokom emisije prokomentarisao i vezu Maje i Janjuša, i izjavio da Maja i dalje voli Janjuša, odnosno da nikada nije ni prestajala da ga voli. Kako je rekao, Maja mu je i tokom veze sa Čorbom pričala o njemu i tajno ga gledala, ali ni Janjuš nije bio imun, uzvraćao je poglede.

Janjušev odnos sa Aleks je po Danijelovom mišljenju samo zezanje kojim želi da vrati Maji za sve ono što mu je uradila sa Čorbom. 😎

Kada je reč o Vladimiru Tomoviću, Danijel je izjavio da je sada u okej odnosu sa njim, iako su imali veliki sukob na ulasku u rijaliti, i da je potpuno promenio mišljenje o njemu.

Takođe, bivši zadrugar demantovao je da ima gej sat, što je u medijima otrkio Nikola Đorđević. 😏

Autor: redportal.rs

#Danijel Višić

#Miljana Kulić

#Zadruga 4

#pitam za druga

#red tv