Vladimir Tomović napušta Belu kuću

U Belu kuću danas su stigle vesti da je Vladimir Tomović zbog kršenja pravila izbačen iz rijaliti programa Zadruga 4.

Tomović je već nekoliko dana pokušavao da ucenjuje produkciju, štrajkovao glađu, otkrivao delove ugovora i nasnuo na Marka Đedovića, što je rezultiralo njegovim današnjim izbacivanjem. Takođe, Tomović je nedavno imao zakazano ročište, o čemu je i obavešten, ali je nakon toga iznosio netačne informacije.

U pismu Velikog Šefa saopšteno je sledeće:

- Zadrugari,

- Doneli smo odluku da zbog člana broj 5 ugovora koji su potpisali svi zadrugari pa i Vladimir Tomović, on bude diskvalifikovan ali i tužen. Na osnovu ovog člana RTV PINK će osim diskvalifikacije od Vladimira na sudu potraživati sumu od 5 miliona dinara.

- Kako u Zadruzi nista nije tajno, ovim ćemo jasno i glasno objasniti našu odluku. Svi zadrugari su svojevoljno potpisali ugovore za učestvovanje u rijalitiju i svi jako dobro znaju uslove učestvovanja. Niko ne može ucenjivati produkciju niti će produkcija ikada pozitivno odgovoriti na bilo čiju ucenu. Vladimirovi postupci svih prethodnih dana, navodni štrajk glađu, otkrivanje stavki ugovora, negativni komentari o produkciji su posledica kazne koju je dobio zbog davljenja i obaranja na pod Marka Đedovica. Mi kao produkcija stojimo iza toga da je kaznu u iznosu od mesecnog honorara dobio pravedno i da ničim nismo prekršili nijednu stavku iz ugovora.

- RTV PINK kao i uvek poštuje sve stavke ugovora sa svim zadrugarima pa i sa Vladimirom, ali isto tako ne možemo pristati na ucene i sabotažu bilo kog učesnika Zadruge. Svi zadrugari su upoznati sa činjenicom da produkcija ima pravo da kazni učesnike za nepoštovanje pravila pa i za agresivno ponašanje i s tim u vezi Vladimir apsolutno nema pravo da se ne slaže sa kaznom niti da ucenjuje produkciju zbog kazne koju je dobio za postupak prema Marku Đedovicu.

- Veliki šef.

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: Pink.rs / redportal.rs

#Tomović

#ZADRUGA

#diskvalifikovana